Borneův svět

13.07.2016 21:55
Náš přítel Poník vytvořil krátký příběh o tom, jak se zrovna si má náš člen klanu Borneo....čtěte níže. 
 
 
 
 
 
"No Borneo, kde jsi? Už tady ve třech hrajem clanwar osm kol... Rychle se připoj, heslo ti píšu na TSko." pravil Pepa a učinil tak. Borneo, ač byl dva měsíce předem informován netušil, o čem je řeč. Částečně, protože Pepu neslyšel. "Cože?! Elizz já tě neslyším! Ježiši pakůň je tady a zas pípá na TSku... Blbec ať si koupí mikrofon!" 
 Pepovi se nakonec s neuvěřitelnou vytrvalostí podařilo přeřvat tanky a vše Borneovi vysvětlit. Ten však jen nevzrušeně odvětil: "Nene dneska na cojko nejdu, mám bonusy na tancích. Zejtra si s váma zahraju jestli chcete." Pepa Borneovi důrazně připomenul, že clanwar není zítra, ale dneska, a že byl dva měsíce předem informován, aby si zajistil jeho účast. Borneo tanky neochotně vypnul a při zapínání cojka prohodil cosi o tom, že Pepa předevčírem jasně říkal, že hrát se bude příští středu. "Borneo říkal jsem tuhle sobotu." Nedal se Pepa.
  Malým westernovým městečkem se nesl nezvyklý hluk. Borneův tank rozrazil dřevěný plot a městem si razil cestu na base banditů ignorujíc zdi nebo domy. Pepa si povzdechl - měl něco takového čekat. "Dobrý ne?" pronesl smějící se Borneo, když se pod jeho nárazem sesunul další dům. Jeho nepřátelé už ale tak nadšení nebyli. V chatu padala obvinění jako "Tohle se počítá jako wallhack" nebo "Přijel sem z outmapu, děláte si prdel FBI?" Po chvilce Bornea vytočili tolik, že celý nepřátelský tým zabanoval, čímž clanwar ukončil, a vrátil se zpět do svého milovaného tankového světa.
 
 
                                                                                                                                 -autor: Poník